Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Sämjan, Mariehäll

Vi utvecklar Brommas nya stadsdel Mariehäll med fler bostäder. Kvarteret Sämjan 2 byggs i ett växande och modernt område nära till både natur och stormarknader. Kommunikationerna till Stockholms centrala delar är välutvecklade. Inflyttning från hösten 2019.

Kvarteret, med 239 lägenheter i tolv trappuppgångar, byggs vid parken Trollola-skogen. Under kvarteret byggs ett stort och rymligt garage med 196 bilplatser och 10 platser för rörelsehindrade.

Mitt i området, skyddat från trafikbuller, finns lekytor, utemöbler och grönytor. På gården finns ett gemensamt växthus och odlingsbäddar där du kan plantera dina favoritväxter och kryddor. I närområdet finns vackra parker som bjuder in till olika fritidsaktiviteter för stora och små. Ett stenkast från området hittar du Bällstaviken som mynnar ut i Mälaren. Vikens inre del delar Stockholms stad och Sundbybergs kommun.

Tvärbanan och bussar stannar i närheten. Här finns även flygbussar till Arlanda. Från stationen Sundbybergs centrum når du både tunnelbanans blå linje och pendeltåg.

Här har du nära till både du små och trevliga servicebutiker och stora köpcentrum. På behagligt promenadavstånd finns det stort utbud av livsmedelsbutiker och restauranger.

Adresser:
Tappvägen 8C-14 och Alpvägen 29-41

Illustrationer: 3D House